Kaybolan eşyayı bulmak için okunacak dua var mı?

Kaybolan eşyayı bulmak için okunacak dua var mı?
Tarih: 05.01.2012 - 00:00 | Güncelleme:

Cevap

Değerli kardeşimiz,

KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer (ra)'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur:

Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder:

اَللَّهُمَّ رَبَّ الضّآلَّةِ وَهَادِىَ الضَّآلَّةِ رُدَّ عَلَىَّ ضآَلَّتِي بِقُدْرَتِكَ وَسُلْطاَنِكَ فَاِنَّهَا مِنْ فَضْلِكَ وَعَطَاءِكِ

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI:

"Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir." (Bostanu'l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi, s. 304)

Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, her gün yirmi beş kere, "Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne …" duasını okuyabilir. Buluncaya kadar okumaya devam eder. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (İbni Âbidin)

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?
Kategori:
Okunma sayısı : 2.000.000+

Yorumlar

aktürk855

teşekkür ederim. allahın nuru üzerinize olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
stk1540

Gerçekten ALLAH'IN ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anladım.Herkese tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
nursey

Ucaga binecegim gun pasaportlarimizi ( benim ve cocuklarimin) kaybettim evin icinde. 10 gun aradim bulamadim. Bu sayfada insanlarin buldugunu okuyunca bende son umut olarak okudum. Tam 15 dakika icinde buldum. Gozyaslarimi tutamadim cunku hersey Allah`tan ama biz darda kalinca aklimiza gelmesi huzne bogdu beni. Mutluluk zamanimdada acip ellerimi dua edebilsem. Kayibini arayanlar gercekten cok buyuk bir mucize. Ben okudugumda cok inanamamistim. Allah yardimciniz olsun. Bu duayi yazanlara da duaciyim.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
yUns95

O kadar aramama rağmen bulamadım , duayı okuduktan 15 dk sonra Allah'a şükürler olsun ki buldum.
Bilgiyi paylaşandan Allah razı olsun

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
nur91

arkadaşlar okul için çok önemli bir karne vardı ve bu karneyi kaybettim evin içinde aramadığım yer kalmadı. sonra sakince oturdum ve aklıma kaybolan eşyalar için dua olduğu geldi .hemen netti açtım duayı okudum sonrasında bulacagıma inanıyorum Rabbim yardım edecek dedim ve tekrar baktığım yerlere baktım. inanın saniler sürdü bulmam ve şok oldumm.Rabbim e binlerce şükür olsun.Rabibimin büyüklüğüne inanalım yeter .

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
gamze44

Gerçekten işe yarıyor bide inanarak yaptım ben belkide oyüzden hemen kabul oldu duam çok şükür günlerdir kaybettiğim bir eşyamı bulamıyordum her yere bakmıştım.önce namazı sonra 20 defa duayı okudum besmeleyle baktığım her yere tekrar baktım 2 saat sonra falan nereye koyduğum aklıma geldi ve buşldumm Allah herşeye kadir işte biz yeterki isteyelim...

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
bilisim63

Merhaba arkadaşlar,

proje ödevi olarak teslim edeceğim çözdüğüm matematik sorularının yer aldığı kağıtları ve testleri 3 gündür arıyorum. İlk duayı 1 kez okuyup ardından altındaki duayı 25 defa okudum ve ardından çok ani bir şekilde kalkıp çekmecemi açtım ve notlarımı alıp çıkardım. Gerçekten inanılır gibi değil. Allah'ın kudretine akıl erdirmek mümkün değil yalnız kabul edilmesi gereken bir şey var ki Allah ne isterse o oluyor, inanıp okuyun gerçekten kaybettiğiniz şey ne ise bulursunuz Allah'ın izniyle.

Siteyi hazırlayan ve bu duayı paylaşan arkadaştan Allah razı olsun.

Gerçekten sırf bu yorumu yapabilmek için siteye üye oldum ama daimi, takipçisi olacağım inşAllah.

unutmayın, inanın ve okuyun. Allah dua eden elleri asla geri çevirmez.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
sıla476

ben telefonumu kaybedeli 1 hafta oldu. ama ben 25 kere okunacak duayı okudum. dün okudum olmadı bugünde okudum inşallah bugün olur. ama neden dün olmadı kaybedeli 1 hafta olduğundanmı ?

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
sarıpamuk

Çok şükür buldum Allah'ım gözlerime inanamadım bugün.

3 gün önce sözümde takılan altın kolyem üzerinde aytel kürsi yazılıydı kaybolduğunu farkettim. Bir anda yok oldu ama bi anda da hiç ummadığım yerden çıktı. Bu duayı okuyalı bugün tam 3 gün heryere bakmıştım, bulduğum yere de tam 3 kez bakmıştım ama yoktu, bugün bir anda ortaya çıktı. Elimi attım ve ordaydı. Şok oldum sevinçten... Allah'ım herkesin kaybolan eşyasını buldursun inşallah...

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
masal.ch

Slm ben pasaportum ve turk kimligimi kaybettim deli oldum ararken heryer sorduk ama yok yok 2 rekat namaz kildim ve bu duayii okudum 2 gun ve haber geldi 3. gunu pasaportum ve kimliigim almanya svcre arasi trende dusmus bulundu ve gidip aldim ama sunu dcemki BU DUAY BURIYA KOYUP BIZLERLE PAYLASAN BU SITEYE cok tesekkur ederim alah razi olsun cok mutlu oldum ve paylasmak istedm hamdolsun yuce yaradana ALAHA EMANET OLUN INSLH:

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
feyzanur108

ALLAH'IM SEN NELERE KUDRETSİN ARKADAŞLAR BEN 7.SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE DERSANEYE GİDİYORUM KARTIMI KAYBETMİŞTİM VE DÜNDEN BERİ ARIYORDUM..BUGÜN YANİ AZ ÖNCE İŞTE BU SİTEYİ BULDUM VE DUAYI OKUDUM 6 KERE SONRA BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYEREK AYAĞA KALKTIM SUBHANNALLAH DİYEREK DÜNDEN BERİ 50 KERE BAKTIĞIM ÇEKMECEYE BAKTIM VE NE GÖRİYM KART ÖNÜMDE DURUYO BNDE AĞLAMAYA BAŞLADIM...İŞTE BÖYLE BUNLARIN HEPSİNİ 2-3 DK ÖNCE YAŞADIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN ..

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
sumeyramrt

3aydir esimin bir hediyesini kaybetmistim.cok aradim.Maddi ve manevi degerinden dolayi cok uzuluyordum.Gecenin bir vakti aklima dustu.duayi burda buldum okudum ve bircok insan yorumlarda saniyeler sonra buldum yazinca hemen kalktim ve besmele cekerek aramaya, baktığım yerlere tekrar bakmaya basladim.ne goreyim 3 aydir aradigim seyi 3 dk surmeden buldum.bir anda gorunce tuylerim diken diken oldu. ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN YETERKI RABBIMIN LUTFUNA INANIN. Elhamdulillah yaa cok mutlu oldum.dilerim darisi diger arkadaslarin basina

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Eylül Demir

Allah razı olsun. Bende kitabımı kaybettim. Daha 2 gün önce almıştım. Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla inş. bende bulurum. Hayırlısı..

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Ertuğrul Tuna

Ben daha böyle bişey yaşamadım 2 gün önce namaz kılmazdız parami bi çekmeceye bırakmıştım bi hafta sonra baktığımda yoktu orda para ve bu siteyi açtım dün yani kandil gecesi 20 kere okudum belki şuan saat sabah altı çekmecede bin kere baktığım yere tekrar baktım ve para cüzdanla beraber orada ALLAH'A şükredin yaratan o, can veren o , bu evrenin sahibi o bir kez olsun caymayın onun yolumdan onun yolu huUr yolu bunu hiç bi zaman unutmayın

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
betulsimsek

günlerdir aradığım 2 poşet eşya vardı. hergün defalarca evi alt üst edip bakıyordum, az önce gördüm yazıyı. namazı kıldım okudum, tesbihi de çektim bismillah deyip kalktım, belki on kere baktığım yerde karşımda duruyordu. saedece 1 dk sürdü. şok oldum.. annemi kız kardeşimi aradım heyecandan..

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
ADA SELEN

YA FLASH BELLEĞİMİ KAYBETTMM..İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERİM VARDI....NAMAZIMI KILDIM BU DUAYI OKUUDUMM İNŞ...BULABLRMM..GERÇKTN ARTK NMAZADA BAŞLYACAM..HATTA BU GECEDEN..ALLHM SEN KADİRSN SEN BÜYÜKSNN SEN ONU BNM KRŞMA ÇIKAR ALLHM AMİİNN..

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
iremayca

sırf bu yorumu yazmak için üye oldum şu an inanılmaz mutluyum 2 saattir annemin ilk maaşıyla aldığı altın kolyemi arıyordum artık ümidimi kesmiştim bakmadığım yer kalmadı ya çalındı( yurtta kalıyorum çünkü) ya da düşürdüm diye düşünmeye başlamıştım. sonra bu duayı gördüm ve okumaya başladım daha 10. dayken bulundu. odaya gelen temizlikçi teyze süpürürken yatağın altından çıktı kaç kez bakmıştım ama yoktu inanılmaz sevindim Allaha şükürler olsun :) hem maddi hem manevi çok büyük değeri vardı benim için.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
gofredo

Aşağıdaki yorum yapan arkadaşlardan biri, sırf buraya yorum yazabilmek için üye olduğunu söylemiş. Aynı şekilde ben de sırf yorum paylaşabilmek adına üye oldum. Bu duayı paylaşanlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. Nişanımda takılan altınları bulamıyorduk. Hem kendi evimizi hem ablamın evini, iki gündür o kadar çok aradık ki. Ancak hiçbir yerde bulamadık. En sonunda aklıma kayıp eşya duası geldi ve siteniz aracılığıyla bu duayı buldum. Her iki duayı da hemen iş yerinde okudum, ama namazı kılamadım. 10-15 dk. sonra ablam aradı ve altınları bulduğunu söyledi. Hem de daha önce tırım tırım aradığımız yerden çıkmış. Rabbim gerçekten çok büyük. Allah’ıma şükürler olsun ki kaybımı bana geri verdi. Allah bu duayı paylaşanlardan da razı olsun. İnşallah herkes kaybını bulur.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
GizEm nergis

Ben de sırf yorum yapmak için üye oldum.Üniversite kimlik kartımı şehrin en işlek caddesinde düşürmüşüm çok geç fark ettim herkes bulamazsın o kart gitti öğrenci işlerine gidip yeni kart al dediler.Bense eve gelip bu duayı 25 kere okudum o gün bulamadık ertesi gün okudum 25 kere akşam olunca arkadaşım aradı yurtta beraber kaldığı arkadaşı üniversitenin itiraf sayfasında kayıp kimlik buldum diye bir yazı görüp sesli okumuş arkadaşımda bana haber verdi işte kartımı bulan kişiye ulaştık şimdi de aldık . Size tavsiyem büyük bir sabır ve umutla okuyun bu duayı olmaz denilen her şey oluyor. Allah kayıplarınızı hayırlısıyla bulmayı nasip etsin :)

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
mucizevi1111

Sırf yorum yazmak için üye oldum . Numaralı gözlüğümü kaybetmiştim . Bütün gün aradık . Evin her yerine baktık . Bence pahalı bir gözlük tu . 500 tl ye almıştık uzun süre kullanıyim sağlam olsun diye . Bu duayı okudum . Namaz kılma dan . KılacaktıM aslında . 5 kez okudum ben . Sonra aradım .Ama sürekli dua ettim Allaha Peygamber e dua ettim salavat getirdim. . Bu sırada e
v işi yapıyodum . Çünkü annem biraz hastaydi .sonra yatmak için idama giderken yerdeki şeyleri bir yere atıyodum . bir de bir baktım gözlüğüm bütün gündür aradığım şeylerin içinde . Bu çok mucizevi birsey allahtan ümidinizi kesmeyin . o çok kuvvetli kudretli

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
müptela_

Evet bende diğer arkadaşların söylediği gibi sırf bu yorumu yapmak için üye oldum Bende çok önemli bir dosyayı kaybetmiştim. Bulamasam hakkımda soruşturma açılabilir ceza alabilirdim. Yapılabilecek herşeyi yaptım aradım bulamadım son çare dün yukarıda yazan namazı kıldım duayı 25 kere okudum bugünde sabah duayı 25 kere okudum. öğlen olduğunda dosyamı buldum. Şu an ne kadar rahatladım bilemezsiniz. Bu duayı buraya yazanlardan Allah razı olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Gulsum91

Sukurler olsun Bende kaybolan esyayi buldum. Gayretle ve guvenerek dua edersen Kabul oluyor. Umitsizlige kapilmaya gerek yok. Ben bu duayi ve yaptim namazimi kilip yattim. Ararkende Subhanallah dedim devamli baktigi yerlere ve nihayet buldum. Sukurler olsun rabbim her olaya Bir dua vermis ne kadar sukur etsek azdir

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
pınar.

Allah razı olsun aradığımı buldum.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Zulhan

İLK ÖNCE YORUMLARI OKUDUM , BİRAZ İNANMAMIŞ GİBİYDİM AMA OKUDUM DUAYI İNANARAK ÇEK DEFTERİMİ KAYBETMİŞTİM 45 DAKİKA SONRA BULDUM

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
MertOeztuerk

Size neyin üstüne isterseniz yemin edebilirim dün akşam dışarıya çıkdım cüzdanımda banka kartlarım olsun vede ayıpdır söylemesi bin franka yakın para vardı sabah kalkdığımda cüzdanım yokdu aramadigim bakmadigim yer kalmadi evde dışarda düşürdüğümü biliyordum daha yeni aklima bu dua geldi girdim siteye okudum bismillahirrahmanirrahim dedim kalkdim aramaya basladim yemin ederim 5 sniye icinde buldum cuzdani ama hic koymayacagim biyerdeydi Allahin hikmeti sana inanmayan taş olsun Rabbim.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Gizlikullanıcı..00

Ben özellikle bu yorumu yapmak için bazı arkadaşlar gibi üye oldum.Küçük bir penam vardı çok özel benim için her yerde aradım hiç bir yerden çıkmadı kaç haftadır aradım, yatakları çektim her yere baktım tek tek kıyafetlerin ceplerine baktım yoktu. Aklıma belki bir dua vardır diye geldi. Bu namazı kılıp duayı okuyunca haftalardır bulamadığım şey ceketimin cebimden çıktı. O küçücük şeyi en fazla 10 dakika içinde buldum. Allah çok büyük arkadaşlar inanarak yapın lütfen. Dua’nın gücünü görmüş oldum böylece.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Kardelenfaruk_h...

İnanarak söylendiği gibi yaptım ve aradığım eşyayı buldum çok şükür. Bende yorum yapmalıyım dedim ve sırf bu yüzden üye oldum. Bu duayı paylaşanlardan Allah razı olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Ahmet ÇAVDAR

Yemin ederim sadece yorum yazmmak için kayıt oldum elim ayam titriyo kaybolan cüzdanım vardı içinde burs kartım vardı bu sureyi okuyunca 1 kaç gün içinde bulduk yemin ederimm

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Aliosman0247

Bende namaz kılmadan 25 kere bu duayı ettim şimdi aramaya gidiyorum hayat memat meselesi Allah’ın izniyle bulacağım Allah yardımcım olsun inşallah (amin)

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Gulten1903

Gercekten bu duayi yazanlardan Allah razi olsun bin kere.İnanin okuyun ve sabredin .Allah cokk büyük.Canım Allah ım binlerce kez hamd olsun

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Aprilrain

Aracımın ruhsatını kaybettim o kadar aramama rağmen bulamadım. Sabah nette gezerken bu sayfa ile karşılaştım ve duayı inanarak okumaya başladım. Milyon kez baktığım yerde buldum sanki biri alıp elle bırakmış gibi. ALLAH ‘ın mucizeleri. Bu sayfayı kuran ve bu duayı paylaşıp bizlere fayda sağlayan ve bizleri bu mucizeler ile buluşturanlardan ALLAH milyon kez razı olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Alev2016

Allah razı olsun gerçekten etkili bir dua 15 dk sonra kaybettiğimiz eşyayı bulduk teşekkürler

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Dmhkn

Diğer arkadaşlar gibi bende yorum yapmak için kayıt oldum, ben bir hafta önce nisan yüzüğümü kaybetmistim nereye baktiysam bulamiyordum artık ümidi kestim hatta bugün kuyumcuya gidip aynisindan var mı diye baktım bulamadım siparis verip yaptiracaktim ki vazgeçip eve geldim sonra bu duayı buldum 25 kere okudum sonra dua ederek belki 100 defa baktığım cantalarimin içine tekrar baktım gerçekten belki 6 aydır takmadigim çantanın içinde buldum Allahım varlığına binlerce şükürler olsun bu duayı yazandan da Allah razı olsun gerçekten bir mucize gerçekleşti

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
0147mehmet4701

Gerçekten Alllahın Büyüklüğü Tartışılmaz, O (c.c) ol der ve olur.
Bugün Cüzdanımı kaybettim Defalarca aradım Bulamadım Sonra Bu dua geldi aklıma namazı kılıp duayı okusum sonra 25 defa diğer duayıda okudum. Ve Cüzdanı bulmam 1 dakika bile sürmedi. Gerçekten Allah(c.c) nin büyüklüğünü bir kez görmüş oldum. Allah Razi olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Atescemil

İnanmazsiniz ama kaç saat boyunca
Aradığım cüzdanimi çok şükür ki buldum yani duayı okudum bir umutla Allah'ın kudreti direk kalkıp 5 dkk sürmedi bulmam ve buldum hiç ummadığım yerde bişey beni oraya çekti ve buldum

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
boleyn_n

Allah'ın kudretinin ne kadar büyük olduğunu yeniden gördüm çok şükür. sadece bu yorumu yapabilmek için üye oldum. okuduktan 15 dakika sonra buldum.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Sharp

Sırf tecrübemi paylaşmak ve teşekkür etmek için üye oldum. Anahtarımı kaybetmiştim, her yeri aradım defalarca ama bulamadım. Hatta arabayı bile didik didik aradım. Sonra bu duaları gördüm, okudum ve Allah'a tevekkül ettim. 10-15 dk içinde birden aklıma çok az giydiğim, dolabın kuytu yerindeki paltom geldi. Elimi cebine sokar sokmaz buldum. Allah'a şükürler olsun ki buldum, inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder. Siz elinizden geleni yapın, en sonda Allah'a tevekkül edin, her işte böyle.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
caktas

Gerçekten inanamıyorum. Kaybolan kedimi bu duayı 25 kere okuduktan 2 saat sonrasında buldum. Apartmandan kaçmış. İstanbulda sokakta kaybolan bir kediyi bulmak ne kadar zor tahmin edebilirsiniz. Allahın gücüne ve bu duaya inandım. Yürekten istedim ve gerçek oldu. Çok mutluyuz. İnanmaktan vazgeçmeyin...

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
sedakulah

Nişanımda kayınvalidemin hediye ettiği altın künyemi kaybettim. Manevi değeri paha bicilemez ilk hediyesiydi icinden gelerek almıştı:( 5Ay geçti nisanın üzerinden:( Düştüğü yeride hatırlamıyorum. Avm içinde yada yolda düştü. Heryere sordum haber bıraktım ama bulamadım. 8 saati geçti kaybolalı. Kayip bulma duasi olduğunu biliyordum açıp bakayım dedim yorumlar beni fazlasıyla umutlandırdı. Duaları okudum birini 2 kere birinide 25 kere okudum, simdi de namaz kılacağım ve uyuyup sabah tekrar bakmaya çıkacağım yollara inşallah bulurum. Duayı yayınlayanlardan Allah razı olsun. Rabbim zor durumdaki herkese yardım etsin inşallah Yüce rabbimin izniyle bulurum bende. (bulursam ilk isim Allaha şükretmek, sonrada sizleri haberdar etmek olacak inşallah)

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
sedakulah

Arkadaşlar nisanimda kayinvalidemin hediyesi olan künyemi kaybetmiştim avmde simemaya gittigimiz zaman düşmüştü muhtemelen geri yurda geldiğimde bilegimde yoktu çünkü odamda her yere baktim yoktu geldigimle çıktığım bir oldu geçtiğim yollara avm ye her yere sordum bulamadim gece aklima geldi kayıp bulma duasi. Birini 25 defa okudum digerini 3 kere falan sonra namaz kılmak için kalktim yatagimdan abdest alirken yuzugumu cikarip banyoya aynanin önüne koyardim bu sefer aklıma yastigin kilifinin icine koymak düştü. Çıktım banyodan kilifin icine yuzukleri koyayim diye elimi bi attim künye elime geçti. Gerçekten bu MUCİZEVİ bir olay. Saatlerce disarida aradigim altın künyem meger basimin altında olacak kadar yakın bi yerden çıktı hala şoktayim. Rabbime şükürler olsun....

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Meyra 123

Sevgilimin hediye ettiği altın yüzüğü parmağım sıkıyor diye çıkarmıştım ondan sonra unuttum nereye koyduğumu aradım taradım bulamadım aklıma gelip gelmeyen her yere baktım sonra bu duayı gördüm okudum ama bulamadım bu gün okuldan eve gelince bu 25 kere okudum yorumlara baktım bulmam 3 saniye sürmedi yatağın altına düştü oysa kaç kere silmiştim şok oldum görünce ve Allahım sen her şeyi görensin bilensin duyansın sana layık kul olabiliriz İnşallah inşallah kayıp eşyaları olanlarda tez zamanda bulur

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
mustakar0145

Allah hepimizden razı olsun İnşaallah. Ben de yeni almış olduğum mouse'min alıcısını kaybettim. O kadar aradım bulamadım, şimdi de Ya Camian'Nas ayetini ve sonundaki dua kısmına da alıcımı ilave ettim, İnşaallah en kısa zamanda buldurur Rabbimiz. "Ve hüve Ala Külli Şey'in Kadir" diyoruz her duamızın sonunda genellikle zaten...

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Elia

Arkadaşlar merhaba dün temizlik yaparken yüzüğümü çıkardım sonra taktımmı ya da ne yaptım hatırlamıyorum sabah uyandım yüzüğüm yok söz yüzüğüm ve sözlüm asker her konuşmamızda bakıyo ben de şimdi namaz kılıp duayı okuyucam ınsallah bulurum.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Didem k

Gercekten inandım ve duayı yaptım aradığımı buldum tuylerim diken diken Rabbimin varlığını her zerremde hissettim. Sen nelere Kadirsin Rabbim çok büyük

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Burakcan4502.571

Bende çok sevdiğim drone,numu uçururken kaybettim elime aldığım gün kaybettim bu duayı okudum. Dışarı çıkıp arıyacagım.Dua edin İNŞALLAH bulabileyim.. Hepinizin eşyası kaybolan şeyi bulursunuz İNŞALLAH.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
İzzetyildiz

Ben de sırf yorum yapabilmek için üye olanlardanım. Evde kaç gündür arayıp bulamadığım kitaplarım için internetten dua bulup okumaya karar verdim ve burdaki duayı okudum. Kalktım ve gene aramaya koyuldum 10 dakika içinde buldum kitaplarımı. İnanılır gibi değildi çok hikmetli bir dua. Duada Allahımızın fazlı ve keremini göstermesini istiyoruz ve Onun fazlı ve keremini buluyoruz. Yaşadığım şaşkınlık duyduğum mutluluktan çok çok fazlaydı. Emeği geçenlerden bu duayı bugüne dek nakledenlerden Allah razı olsun.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Orhanmeral

Eşimin bilekliği kaybolmuştu ve günler öncesinde yolda düşürdüm asla bulunmaz diye düşünüyordu. Maddi değeri de yüksek bir bileklik ve zekatını vermiştik kaybolmaması gerekiyordu diye düşünüyorduk sonra tesadüfen bu siteyi gördüm duayı okuduğum ikinci günde daha önceden baktığı çocuğun yatağındaki örtünün üstünde dümdüz uzanmış şekilde buldu eşim az önce. Sırf yorum yapabilmek için üye oldum ben de diğer arkadaşlar gibi. kesinlikle deneyin belki yorumlardan kalbiniz mutmain olmaz yorumları yazanlar yalan söylüyor vb geçebilir kalbinizden ama Allah şahit ki işe yarıyor.

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Majeste32032

Şimdi Daha iyi anlıyor insan herşeyi farkına varıyor yüce rabbim'e binlerce kez şükürler olsun söz günümüzde takılan yüzüğüm kayboldu bu dua yı okuyunca bulacağıma inanarak okudum üstdekini 5,6 defa altdakini 25 30 defa okudum beynim durmuştu resmen okuduktan sonra herşey aklıma geldi odama gittim ben yerleri ararken kafamı tesadüfen cevirdim rafta buldum ve imkansız gibi aklıma gelmezdi oraya koyacağım ama allahıma binlerce kez şükürler olsum buldum bu duayo buraya yazanların inşallah duaları kabul olur allah binlerce kez razı olsun güzel insan :))) sırf yorum yapabilmek icin üye oldum

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Suheylaa.dv

Arkadaşlar Allah 'ın adaleti mucizesi öyle büyük ki 10 gün önce bu duayı okuyup namazını kıldım.. asla bi daha geri gelmez dediğim ve kaybettiğimi düşündüğüm mücevherimin tamamen benim dışımda gelişen olaylarla evime temizliğe gelen kadının hırsızladığı ortaya çıktı ve kadın itiraf edip geri getirdi.. tamamiyle ettiğimiz dualara ve yüce Allah 'ın kadrine bağlıyorum.. bu duayı burda paylaşanlara da tekrar teşekkür ediyorum..

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Nargul

Valla çok iyi ve güzel bi dua allah razı olsun iki kere denedim ve ikisindede allahima sukur buldum

Yorum yapmak için Giriş Yapın ya da Üye olun.
Yorum yapmak için giriş yapın veya kayıt olun